نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Liverpool slo Watford 2-0, Sett også et antall poster. Etter å ha vunnet slaget, Billige Fotballdrakter Liverpool har fullført en ubeseiret rekord på 34 runder i Premier League, Forfrisket den lengste ubeseirede rekorden i lagets historie.

Hvis du begrenser rekkevidden til hjemmefeltet, Liverpools ubeseirede tall er enda mer skremmende. I følge statistikk har Liverpool vært ubeseiret i 49 hjemmekamper på rad i Premier League. 9 Premier League-kamper hjemme denne sesongen, Liverpool oppnådde en fullstendig seier.

I tillegg har Drakter Liverpool ledet spillet i første halvdel av hjemmeligaen i nesten 99 seriekamper, Det ble oppnådd en forferdelig rekord på 90 seire og 9 uavgjorte. Når det gjelder personopplysninger, Salah scoret to ganger, Fullførte sitt syvende mål mot Watford i sin Premier League-karriere, Dette er også Salahs enkeltmotstander med flest mål mot de fem store ligalagene.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge rapporter hadde Ronaldo en normal klem med lagkameratene under treningen i går, spøkte han. Billige Fotballdrakter Juventus garderobe ønsker å håndtere denne saken på en lavmælt måte. Jeg vil ikke bli en stor bok av media.

For tolv dager siden, i Torino, Ronaldo kan ha gjort et dårlig trekk, Etter å ha blitt byttet ut forlot han stadion uten å si hei til noen. Så bare lagt inn på landslagets kampdag, Etter å ha scoret fire mål for Portugal, Ronaldo stemning var klar igjen.

Uansett er spenningen inne i Drakter Juventus fortsatt. Men teamet har bestemt seg for å håndtere saken på en rolig måte. I går spilte Juventus Ronaldo etter å ha spilt Milan. Re-besøkte Juventus lagkamerater, som Bonucci, de klemte hverandre og lo. Alt er naturlig, Akkurat som om ingenting skjedde.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 آذر 1398 | نظرات ()