نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Tidligere Manchester City Billige Fotballdrakter vakt Lescott var involvert i BT sport, Å avsløre at David Silva er den beste spilleren han noen gang har jobbet med.

" Jeg er veldig glad for at alle nå setter pris på David Silva. Han fikk mer anerkjennelse. Jeg tror ikke at det han gjør nå, er forskjellig fra det han gjorde da han først kom til Manchester City. Folk begynte å innse at Manchester City nå dominerer besittelsesgraden. Dominerende spillet, Silva er sjelen til laget. "

David Silva kom til Drakt Manchester City fra Valencia i 2010. Hjalp Manchester City til å vinne tre Premier League-titler, En FA Cup og tre League Cup-mestere. På nasjonalt lagsnivå, Silva hjalp Spania med å vinne en VM og to europeiske cups.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

I sommer er ryktene om at Chelsea-stjernen Azar skal overføre til Billige Fotballdrakter Real Madrid. Men med Zidane's avgang og utnevnelsen av Chelseas nye trener, Surrey, Azar ble til slutt ved Stamford Bridge. Ifølge rapporter, sa den belgiske landslagstreneren Martinez i et intervju. Ankomsten av Surrey vil gi mange nye utfordringer til Azar.

Martinez sa i et intervju: "Selv om du spiller for Real Madrid er en sjelden mulighet, Men for Azar, Å være i Premier League er faktisk ikke dårlig. "

" Det er klart at Drakt Chelsea ikke vil miste toppstjernen i laget. Azar forstår sin nåværende situasjon, Jeg tror han vil ha en god ytelse i den nye sesongen. Hjelpene mot Arsenal viste det Han er fortsatt fullt engasjert i spillet, Hjelpe Chelsea på det avgjørende øyeblikk. Etter slutten av VM, Chelsea Azar er klar til å møte nye trenere og nye utfordringer. "



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Avgang av Ronaldo forårsaket en ledig stilling i Real Madrids nr. 7-jersey. I Real Madrid er dette et legendarisk nummer. Billige Fotballdrakter Real Madrid-klubben vurderer hvem som skal bære jerseyen til dette nummeret. Historisk, Copa, Amancio, Butragueno, Raul, Disse stjernene passerer alle gjennom Real Madrid nr. 7-jerseyen. Så hvem kan ha på Real Madrid nr. 7-jerseyen?

Men dette ønsket kan ikke oppnås denne sesongen. Fordi Asencio har hatt No. 20 jersey i kampen mot Getafe. Artikkel 216, nr. 4 i den spanske fotballforeningsforskriften, Spillerne kan ikke endre sitt jerseynummer etter begynnelsen av sesongen. La Liga og West B klubblagene må ha jersey tall fra 1 til 25. Opptil 25, Og den offisielle kampen i samme sesong må ha samme nummer.

17% av fansen vil at klubben skal gi Vinicius dette nummeret. Brasilianer har ikke offisielt dukket opp ennå. Men hans forestilling i preseason utløste de høye forventningene til fansen. Imidlertid vil Real Madrid Vinicius ha på seg 7-tråden. Han må først ha en første lagkvote. Han er for tiden en spiller av Drakt Real Madrid ungdomshold. Og den spanske fotballforbundet fastsetter det Hvis ungdomsholdets spillere deltar i en lagkamp, Må også ha et fast nummer, Og tallet regnes fra den 26.



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 2 شهريور 1397 | نظرات ()