نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Det viktigste målet for Barcelonas underskrift i sommer Er Billige Fotballdrakter Atletico-angriperen Geritzmann, Barcelonas hovedstjerne Messi uttalte det også offentlig Gretzmann er en veldig god spiller. De kan kommunisere med hverandre veldig bra. Messi implikasjon er at han er kompatibel med Gretzmann.

For øyeblikket har Glieszmann fortsatt ikke offentliggjort sitt neste stopp. Til slutt er det fornyelse av Atletico eller å bli med Barcelona. Det ble også rapportert at Manchester United er også veldig interessert i Glezmann.

I et intervju sa Messi i Argentina "Han er en god spiller, Vi vil forstå hverandre. Han vil oppleve et spesielt øyeblikk i sin karriere. Selv om det fortsatt ikke er 100% Men hvis vi kan ha mer styrke, Dette er utvilsomt en bedre ting. " Hvis Gelizmann slutter seg, Hvordan organiserer Barcelona tropper? Messi, Drakt Argentina sa: "Det avhenger av treneren. Vi ønsker å være det beste laget i verden, På grunn av dette må vi se etter de beste spillerne. "



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

I den internasjonale vennlige kampen, Billige Fotballdrakter Portugal scoret 2-2 hjemme hos Tunisia. Som Ronaldo nettopp har avsluttet Champions League-finalen, Han deltok ikke i dette spillet. Men uten Ronaldo, Det portugisiske laget mistet umiddelbart en karakter. I hovedspillet til et svakt team som Tunisia, Kan ikke vinne seier.

Det burde sies det Portugal har fortsatt utsatt mer åpenbare problemer på dette feltet. Alle Portugal angriper motstandere. Fra OPTA-statistikk, Det er 23 skudd i Portugal Men bare 2 mål er regnskapsført, Evnen til å konvertere mål er bekymringsfull. I tillegg ble det bare skutt tre skudd i Tunisia. Men det ble til 2 mål. Forsvar er også et tøft problem for Portugal.

Så se på Portugals viktigste oppstilling, Du vil finne dette Drakt Portugal for å oppnå gode resultater. Det må stole på Ronaldo. Når Ronaldo ikke spiller bra, Eller hvis du ikke kan dukke opp, Styrken til dette portugisiske laget falt umiddelbart med et hakk. Ta dette spillet, Portugal kan ikke vinne Tunisia hjemme.



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Spania påpekte i den siste rapporten at For Champions League-finalen, Zidane kan ha gitt ledetråder under kampen mot Liaralar på lørdag. Bare Zidane vet hva utgangspunktet for Billige Fotballdrakter Champions League-finalen er, Men hvis vi ser tilbake på kampen før Champions League-finalen i de to foregående årene, Nabels navn bør være fokusert. Zidane er vant til å eksperimentere med oppstillingen i den siste runden av turneringen. Etter dette vil denne oppstillingen bli gjentatt i Champions League-finalen. Laget vant også mesterskapet.

Den siste runden av sesongen står i motsetning til Liaral's For Real Madrid er det et lite spill. For de to foregående årstidene, I siste runde konkurrerer laget fortsatt i La Liga-mesterskapet. Situasjonen er noe annerledes. Men kan fortsatt se noen ledetråder. Den siste runden av La Liga sist sesong mot Malaga, I Zidane's start lineup, Ti folk startet senere i Champions League-finalen. Det var bare Kavalhar som hadde gjenopprettet seg fra skaden, erstattet Danilo. I fjor hadde Real Madrid håpet om å vinne i den siste runden av La Liga. Zidane starter opp for Lecco's spill, Startspillet med Atletico Madrid er det samme som i Champions League-finalen.

Den siste runden av sesongen Real Madrid har ingenting å diskutere. Real Madrid er forskjellig fra de to foregående årstidene. Men spanske medier mener det I motsetning til startlinjen av Liaral, Fortsett gi ledetråder, Det er veldig sannsynlig at Drakt Real Madrid Bell vil starte i Champions League-finalen. Den eneste forandringen kan være at Navas erstatter Luca Zidane.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 خرداد 1397 | نظرات ()