نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge rapporter, Den tidligere Arsenal-forsvareren Lauren mener Enrique er egnet til å bli Wengers etterfølger. Wenger vil forlate Arsenal etter sesongens slutt. Sluttet sin 22-årige Billige Fotballdrakter Arsenal trener karriere, Mediene rykter at Allegri og Enrique er de mest populære kandidatene for å lykkes Wenger. Som Lawrence, den to ganger Arsenal og uovervinnelig Arsenal i sesongen 2001-02, trodde Lauren, Tidligere Barcelona trener er veldig egnet for denne jobben.

" Jeg vil velge Enrique, Den første er at Barcelonas stil ligner Arsenals stil. For det andre har han den slags morderinstinkt som trener store lag. Du trenger en trener med en sterk personlighet og beastinstinkt for å kontrollere alt. "

Det er imidlertid nødvendig å transformere Drakt Arsenal som ikke har scoret ligatittelen i 14 årstider. Det vil være en skremmende oppgave. Selv om Wenger ikke har vært i stand til å lede laget de siste årene, Men Lauren sa at han fortsatt er Arsenals største trener. " Han er den største treneren jeg noensinne har spilt. Det er også klubbens største trener. " Lauren sa. " Han tilpasset George Grahams taktikk. Brakt forskjellige stiler til Arsenal. Han gjorde mange innovasjoner i spillet. La Arsenal alt bli bedre. "



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Bayern München Billige Fotballdrakter vakter Araba, I et intervju sa Bruk Double Crown til å sende Heynckes.

Bayerns trener Heynckes vil forlate sitt innlegg i slutten av sesongen. I et intervju, Alaba sa: "Etter kampen med Real Madrid, Vårt neste mål er den tyske cupfinalen. Så vi håper veldig mye på å beseire Frankfurt. Heynkes farvel til den doble kronen. Jeg tror, Det vil bli et fantastisk farvel. "

"Faktisk ønsket vi opprinnelig å kvalifisere seg til Champions League-finalen. Og vant mesterskapet. Derfor var Bayern München veldig skuffet over å bli eliminert. Etter å ha spilt på Real Madrid, Heyncks leverte en inspirerende tale i skapet. Selv om Drakt Bayern München ble eliminert, Imidlertid er han fortsatt stolt av Bayern Münchens prestasjon. "



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Liverpool-stjerne Chamberlain vil savne VM i sommer på grunn av kneskade. Han takket fansen for deres støtte på INS. Chamberlain skadde kneet ligamentet i Billige Fotballdrakter Liverpools UEFA Champions League-spill i Roma. Hun ble båret av båren. Han refunderte derfor sesongen og savnet VM i Russland.

Han sa på INS: " Jeg ble skadet på det kritiske øyeblikket av sesongen. Kan ikke lenger delta i Champions League for Liverpool Og ikke representerer England i VM gjorde meg skuffet. Men nå vil jeg støtte mine lagkamerater. Jeg vet at vi kan skape gode resultater i denne turneringen. "

" Jeg vil gjøre mitt beste for å sikre at jeg kommer tilbake så snart som mulig. Men sammenlignet med følelsene til Liverpool-fansen som ble skadet før kampen, Dette er blek. Jeg er med sin elskede. Takk til Drakt Liverpool fans for deres informasjon og støtte. Vi kommer snart til å møte deg. Du vil aldri gå alene. "



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 ارديبهشت 1397 | نظرات ()