نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge rapporter, Chelsea-vingen William sa. Sammenliknet med å vinne FA Cup, Han ønsket at laget skulle score i topp fire ligaen. Billige Fotballdrakter Chelsea vil spille Southampton i FA Cup-semifinalen. Det er en populær FA Cup-mester. På liga nivå, scorer de 10 poeng mindre enn den fjerde.

" For meg, i forhold til FA Cup, Jeg vil også rangere i de øverste fire i ligaen på slutten av sesongen. Hvis du vinner FA-cupen, Men hvis du ikke klarer å gå inn i topp fire, Da kan du ikke spille Champions League. " William sa.

" Selvfølgelig er troféet et trofé. Men hvis jeg kan velge, vil jeg foretrekke Drakt Chelsea å være i topp fire ligaen. Selvfølgelig vil jeg vinne Chelsea mesterskap for hvert løp. Men hvis noen spør meg: Er du mer tilbøyelig til det? De første fire, kan spille Champions League neste sesong? Eller vil FA-cupen vinne og Chelsea savner UEFA Champions League neste sesong? Jeg vil velge de øverste fire. "



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

På grunn av skader, Messi savnet de to kampene i det argentinske landslaget. Kampen i Champions League-finalen begynner snart. Messi kan ikke komme tilbake i tid, Billige Fotballdrakter Barcelona coach Valdéd svarte i et intervju.

" I den siste kampen mot Athletic Bilbao, Messias kropp hadde noen mindre problemer. Men jeg er rolig, Vi tror at problemet ikke er så alvorlig. Vi trenger ikke å bekymre oss for mye om det nå. Spesielle forhold må også vente på Messi å komme tilbake og fullføre inspeksjonen. "

For Argentina er 1-6 nederlag til Spania dette spillet, Barcela Valverde sa: " Vi kan tro at Spania vil vinne alt. 6-1 er faktisk en disparity score. Men det er det. Men dette er også en farlig poengsum for Spania. Fordi det vil få deg til å føle at din styrke er høyere enn den egentlig er. Drakt Barcelona Messi mistet bare en vennlig kamp. Dette betyr ikke noe, VM er ennå ikke begynt. Spania vinner ikke noe, Argentina tapte ikke noe. "



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Dagens Bell ligger i Nanning, Kina. Forbereder seg på Kina Cup-konkurransen Langt unna Madrid, Faktisk er avstanden mellom Bell og Real Madrid, Det blir også lenger og lenger. I de siste ukene, Gapet mellom Bell og Billige Fotballdrakter Real Madrid trener, lagkamerater og fans, Bli større og større.

Før i lang tid, Bell er den ubestridte hovedspilleren til Real Madrid. Når han føler seg bra, Han kan spille spill og på noen måter, Han holder laget som helhet og fungerer som smøremiddel for laget. Alt i alt gir dette Bell verdien i Real Madrid. Ikke for lenge siden kom alle til enighet. Hvis Bell er trygg mot skade, kan han bli en superstjerne som er anerkjent av alle. Zidane er også dypt overbevist om denne utsikten.

Real Madrid's garderobe mener at Bell allerede har innrømmet å miste. Han planlegger å forlate Real Madrid. Hva Bell tenker hovedsakelig nå, Det er hvordan man forlater Drakt Real Madrid på slutten av sesongen. Vazquez og Assencio er foran ham. Å være Zidanes valg, synes Bell ikke å bekymre seg for det. Siden han mistet sin hovedposisjon, har Bell blitt mer fremmedgjort. Han ble aldri med i gruppen og er nå mer fremmedgjort fra alle. Hans beste venn er hans mobiltelefon, og han tilbringer sin tid på mobiltelefoner nesten hele tiden.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 فروردين 1397 | نظرات ()