نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Barcelona offisiell kunngjøring, Barcelona Billige Fotballdrakter og Pique kontrakt fram til 2022, Likvidert erstatning økte til 500 millioner euro.

Barcelona offisielle skrev: " Pique kom til Barcelona Youth Youth Camp Camp i 1997, På den tiden var han bare 10 år gammel. I 2004 forlot han Manchester United for å bli med Barcelona, Der vokste han gradvis til en moden senter-tilbake. I 2008, når, Han kom tilbake til Barcelona for å bli en Guardiola-serie. "

" Pique har alltid vært Barcelonas mest avgjørende medlem, Han regnes også som en av de beste senterbackene i verden, I Drakt Barcelona 10 år med effektivitet, Han vant tre Champions League-titler, seks La Liga-titler, Fem Kings Cup-mester og fem spanske Super Bowl-mester. I tillegg hjelper han også laget, Vant tre europeiske Super Cup-mester og tre verdensmesterskapsklubber. " Pique har spilt for Barcelona Barcelona scoret 37 mål i 421 spill. Denne sesongen er han også et integrert medlem av Barcelona-serien, 25 skudd scoret 2 mål.



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge en rekke medierapporter tidligere, Aubameyang vil sannsynligvis forlate Dortmund Billige Fotballdrakter i vinteroverføringsperioden. Han ble også suspendert av Dortmund for noe misbruk.

Nylig har mange spesielle kapteins Shi Meier-politikk i et intervju, Snakker om noen av Aubameyangs synspunkter, Han tror Aubameyang vet alt om lagarbeid.

Schmelzer sa: " Vi møtes ofte sammen i laget. Jeg tror Dortmund Aubameyang vet at alt er i teamets interesse. Og han er ikke et problem som eksisterer i Dortmund. Vi tror ikke mye av virkningen av Drakt Dortmund bossy forlater laget ryktet vil gi laget, Men spillerne bør ikke bare betrakte seg selv, Hvis dette er tilfelle, må det korrigeres. "



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Real Madrid sår er fortsatt åpen, Imidlertid i det nasjonale Derby 0-3 tapet til Billige Fotballdrakter Barcelona etter blødning fenomenet, Har allerede kontroll. Etter hvert som tiden går, Alle aspekter begynte å roe seg ned. Men for det neste behovet for å gjøre umiddelbart, Hva må gjøres neste sommer? Real Madrid er fortsatt veldig klart høyt nivå.

Zidane føler seg virkelig ubehagelig, han liker ikke å miste, For ikke å nevne fortsatt tapte til rivaler hjemme. Han visste at et slikt tap ville få konsekvenser, og da ville han snakke med klubbens stol. Tre timer etter landets slutt Derby forlot han laget for å gå på ferie, Zidane og Florentinos samtalen vil bli avholdt etter ferien. Zidane visste at klubben støttet ham, han ønsket ikke å trekke seg, Han mener at situasjonen i Real Madrid kan reverseres. Zidane 0 til 3 tap til Barcelona, Og Benitez 0 til 4 tapte til Barcelona helt annerledes, Benitez ble sparket, Zidane, men ingen stilig bekymring.

Fans kan ikke forstå vedlikeholdet av Benzema Zinedine Zidane, De tror at Benzema i Real Madrids dager skulle komme til en slutt. Faktisk, hvis Benzema ikke hadde et fantastisk spill på Atletico Madrid i fjor, Han ble sendt ut av Bernardo etter slutten av forrige sesong. Benzema vanskelig å bo i Drakt Real Madrid neste sesong, Nå er det på tide at han sier farvel til Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()