نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Lippi nylig intervjuet ble kommentert på Billige Fotballdrakter Milan Hutch, Lippi at de to lagene forventes å gjøre en forskjell i den nye sesongen.

Lippi sa: "Milan og Inter i Kina er underlagt mye oppmerksomhet. Su Ning konsernets finansielle godt kjent. Milan eier, men fortsatt underlagt seksjon avhørt, men Rossoneri bra løp, sette opp et viktig lag." Lippi forrige sesong, hadde avhørt den kinesiske eieren av Milan, men den nye sesongen, Li Yonghong signert av en stor bølge tung kvele det store flertallet av kritikk. Taktisk nivå, Lippi at Montella vil utføre det fulle treskjørtesystemet.

Lippi begynte da å snakke om utsiktene for Inter Milan i Spalletti arm, "Spalletti er den beste garantien for å oppnå ambisjonen om Inter. Han er veldig smart og kan inspirere den beste nivået av sentrale aktører, som for eksempel Ica og Jordi Perry Sici. " Lippi påpekte : "Jeg vet Spalletti, vil han ikke bryr seg om en serie av preseason seier, enestående ytelse av preseason noen ganger vil bringe illusjon."

Men utsiktene til den nye sesongen resultatene, Lippi fortsatt mer optimistisk om sin tidligere klubb Drakter Juventus og Napoli, etter Roma og Milano klubbene er.



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Den nye sesongen, Drakter Juventus Di Bara vil bli endret til å ha nr. 10 jersey, Den argentinske sa i sosialt nettverk, " Bruk denne jerseyen, la meg anta større ansvar, Jeg vil prøve å hjelpe teamet mitt, For å vinne alle seier, For å vinne alle hendelser, Hvert trofé. "

Etter å ha tatt den nye jerseyen, Dibala satte seg først på nr. 10 jersey. På sosiale nettverk, Dibala postet denne flotte historiske verdien av bildet, Og sa, " For et jersey nummer, Jeg tenkte en stund, Gi opp nummer 21-trøyen, Jeg tenkte lenge, Det var en glede for ham å heve mange trofeer. "

Dibala påpekte at " Imidlertid er nr. 10 jersey veldig spesiell. Kunne ha på seg denne skjorten er en stor herlighet, Fordi denne skjorten har en god ansvarsfølelse, Vil fordyre din følelse av tilhørighet til Juventus. Mange Juventus legendariske spillere gjennom denne skjorten. Dette er grunnen til at jeg satte på denne jerseyen i dag, Å ha nr. 10 jersey lar meg ikke bare forstå barndomsdrømmen, La meg også anta et større ansvar. Jeg vil forsøke å hjelpe Billige Fotballdrakter Juventus, For å vinne alle seier, For å vinne alle hendelser, Hvert trofé. "



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

La Barcelona for Neymar, Og at 26 millioner bonus tvist, En talsmann utstedt en uttalelse. Neymar som Drakter Barcelona har ikke uttrykt det samme miljøet, Neymar Barca ikke gi 26 millioner euro.

Neymar egen beslutning om å forlate Barcelona er gjort, Men enn bassen, sa han: " Han kunne ikke finne samme klubb som Barcelona, For å gi et så godt miljø for ham. " Barcelona har sagt tidligere Neymar vil ikke forlate, I denne forbindelse enn bass svarte: " Vår posisjon er ute av logikk og fornuft, Først av alt, er det ingen Billige Fotballdrakter Neymar uttrykt vilje til å forlate, For det andre, det er ingen oppsigelse avgift for å betale slike beløp. Så var vi veldig sikre på at han ikke vil forlate. "

Enn bass sa også: " Ikke sett inn 26 millioner euro premiepenger til dem. Lyst til å få penger er det tre forhold: Ingen trekk å snakke med andre klubber; Han viste interesse for fullstendig oppfyllelse av kontrakten; Vi vil ikke betale penger. "



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Premier League-gigantene Manchester City offisielle nettside annonsert , Danilo å delta, De to partene undertegnet fem år, Danilo kontrakt utløper sommeren 2022, Zidane har også blitt bestemt Danilo forlot Billige Fotballdrakter Real Madrid. Tidligere nærmeste Danilo signering av Chelsea, Conti ønsker også at han skal komme, Men Manchester City fullført kutt Hu.

Etter Manchester City ut av den avtalte kontrakts og fysisk undersøkelse, Danilo ble intervjuet av Manchester City offisielle nettside, Han sa. " Kunne bli med Manchester City, Det gjør meg veldig glad, Det er andre klubber å uttrykke en interesse i meg, Men jeg har alltid ønsket å spille Guardiola. Da jeg hørte at han hadde en interesse i meg, Jeg tror de vil bli en Manchester City-spiller. Jeg kan ikke vente med å starte opp, Jeg håper å se mine nye lagkamerater i de kommende ukene. "

Danilo til å bli Manchester City har to høyreback, Draktsett Tottenham hadde allerede signert Walker, Og de har også innført den portugisiske og brasilianske keeper Edson Silva, Dani Luo Zecheng til fjerde signeringer . Manchester City signert den offisielle kunngjøringen og Danilo fem år, Kontrakten utløper sommeren 2022.



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1396 | نظرات ()