نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Salacher kom til Liverpool fra Roma i fjor sommer, For deres egen tilslutning, Salah sa i et intervju, Billige Fotballdrakter Liverpool er hans favoritt Premier League-klubb.

Salah sa: "Da jeg var veldig ung, Jeg er en Liverpool-fan, Liverpool er min favoritt Premier League-klubb, Da jeg var tenåring, elsket jeg Liverpool, Jeg vet at dette er klubben jeg vil spille, Jeg kjenner historien til denne klubben, Og når jeg har sjanse til å jobbe for Liverpool, Jeg må gjøre dette til en realitet. "

Vintervinduet i Kudiniao forlot Liverpool, Liverpool-fansen Sarah som lagets konge, For denne saken sa Salah: " Jeg er veldig glad for å kunne score laget jeg har støttet siden jeg var barn. Og ting om kongen, Jeg vet ikke om dette burde være meg å evaluere, Kanskje jeg kan la fansen si. For meg å hjelpe elskede Drakt Liverpool mål er det viktigste, Vi ønsker å gjøre oss vanskeligere for å hjelpe laget til å vinne noe, For oss Liverpool, fans og klubber, Et championship trofé er vårt mål hele tiden. "



:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Etter fornyelse av kontrakt med Manchester United frem til 2020, Mourinho intervjuet, Mourinho 2020 Manchester United sa: " Bedre enn det er nå, vil fortsette å kjempe for alt Billige Fotballdrakter Manchester United konkurrerer nå, Men vil ha en annen oppstilling. Vil vi vinne alle hendelser? Ja, men sannsynligvis vanskelig å gjøre. Men vi vil være mesterkonkurrent for alle turneringene, Dette er hva vi ønsker å se. "

Mourinho innrømmet også Manchester City denne sesongen, er svært prisverdig: " Manchester City fortjener mer anerkjennelse, Fra vår nåværende poengsum, Vi er ikke nok til å konkurrere om mesterskapet. "

Snakker om Manchester United-laget, Mourinho mener at laget fortsatt mangler stabilitet: " Manchester United blir bedre og bedre, Men noen ganger bra, noen ganger ikke bra, Drakt Manchester United mangler fortsatt tilstrekkelig stabilitet. " Denne vinteren, Manchester United med Makhtari erstattet Arsenal-vingen Sanchez, Mourinho er veldig fornøyd: " Manchester United gjorde en god jobb. Jeg vil stresse igjen Woodward og andre, Jobben er virkelig utmerket. "

 



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | نظرات ()