نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Slutten av Champions League-gruppespillet, Billige Fotballdrakter Bayern hjemme 3-0 seier over Celtics. I et intervju etter spillet, Bayerns vinger Robben snakket om spillet og hans fremtid.

Robben sa: " Etter kampen, Vi er et stort skritt fremover. Dette er Bayern har vært den andre påfølgende seieren, Jeg tror dette er en veldig viktig ting. Men jeg tror, I spillet kunne vi ha scoret flere mål. Etter Bayern vil møte vanskeligere utfordringer, Så vi må bruke målet til å øke moralen. I tillegg har jeg vært og trener hadde gått, Hvis laget har et forsvarsproblem til høyre, Jeg er villig til å trekke seg tilbake for å delta i forsvaret. "

For sin egen fremtid, Drakt Bayern München Robben sa: " Min kontrakt er i ferd med å utløpe, La oss ta en titt på hva som vil skje i fremtiden. Jeg er nå fokusert på Bayern München-spillet, Jeg tror det er det viktigste å komme raskt tilbake og bli sunn. Jeg forstår sikkert hva jeg har i klubben, I tillegg til teamledere til min vurdering. "



:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Englands legende Alan Shearer påpeker, Billige Fotballdrakter Liverpool kan ikke gå inn i ballen, Forsvar er ikke bra, Liga vinner håpløst.

Liverpool bak Manchester City og Manchester United 7 poeng, Denne sesongen vant ligaen bare tre kamper. Asked Hill denne sesongen, hvilket lag la ham ned, Han svarte: " Liverpool. De er ikke nok til å skape muligheter og mål fremover. defensivt, De er like ille som noen gang. Sammenlignet med forrige sesong, Det er ingen endring. "

" Jeg så på kampen mot Newcastle. Liverpools forsvar er fortsatt et gammelt problem, Den første halvdelen av ballen mye, Skal drepe spillet. Kutiniao scoret et fint mål, Men i tillegg, Drakt Liverpool presset frem ganske dårlig. Dette sparker, Liverpool hadde ikke muligheten til å vinne Premiership-tittelen. "



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Etter Real Madrids kamp mot Billige Fotballdrakter Dortmund, Ronaldo snakket tentativt om spørsmålet om fornyelse, Reporteren avslørte, Ronaldo håper Real Madrid klubb kan betale for det, Hans mål er å få en 25 millioner euro i årslønn, Når det gjelder inntekt, går ikke bak Messi og Nei Maer, Men Real Madrid-klubben reagerte ikke entusiastisk på Ronalds forespørsel, Dette kan føre til at spillere og klubber har et gap.

Overfør marked i sommer, Mbapi og Nemal har mottatt høy lønn, Og Messi etter fornyelsen vil også få en høyere lønn, Dette vil blokkere lyset av Ronaldo. Ronaldo mener at, Fra den personlige ytelsen og bidraget til laget, De skal få den høyeste årslønnen. Ronaldo forrige sesong for Real Madrid vant La Liga og Champions League-troféet bidratt, Og han vant også Golden Globe og andre priser, Bør også belønnes med hensyn til behandling.

Real Madrid klubb tror, Ronaldo i Champions League etter intervjuet for å godta spørsmålet om fornyelse, Bare det første steget han ba om en høyning, Den neste handlingen vil være megler Mendes. Mendes vil representere Ronaldo til Real Madrid for å gjøre en mer formell forespørsel, Drakt Real Madrid klubben måtte sannsynligvis gi et tydeligere svar.



:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 مهر 1396 | نظرات ()