نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Tidligere Juventus angriper Lavanelli som, Billige Fotballdrakter Higuain har nå blitt byrden av Juventus, Den kommende Turin Derby, Han foreslo at Allegri forlot den argentinske angriperen. " Han er virkelig forvirret nå, Han er ikke vi er kjent med den Higuain, Bare en skygge, " Sa lavanelli " Allegri fortsetter å bruke ham, Det hjalp ham ikke, Fordi han trenger å være stille. Hans spørsmål er mer psykologisk, Ikke fysisk. "

" Jeg tror at den uavhengige landslagets store liste gjorde ham vondt, Han burde ta en pause, La deg være edru. Han burde ta en uke eller så, Og så kom tilbake. Han var veldig opprørt, Helt ikke i spilltilstanden, Hvis det er så vanskelig støtte, Han vil ikke gi laget hvilken hjelp. "

" Hvis det var meg, Jeg vil ikke la ham spille i Torino Derby. Jeg tror han er nå byrden av Drakt Juventus, I tillegg til de som går inn i ballen, Han er ikke nå, vi er kjent med det Higuain. En slik kommentar kan selvfølgelig ikke hjelpe ham, Men vi vet at han er en superstjerne, En toppspiller, Fordi Juventus betalte ham 90 millioner euro. Dessverre, nå er han ikke egnet for spillet. "



:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Nylig Juventus dør gud Buffon i et intervju, Snakket om Billige Fotballdrakter Champions League 0-3 tap av Barcelonas nederlag. Buffon sa først, " Vi har litt vondt, Dette er normalt, For en vane å vinne og bli ledende lag, Dette nederlaget gjør oss veldig bekymret. "

Etter det fortsatte Buffon, " Juventus bør lære å lese de forskjellige stadiene av spillet, For å overvinne vanskelighetene i spillet, Så snart som mulig fra skyggen av å ikke komme ut. Hvis du møter de 3-4 super lagene vi ønsker å vinne, Vi trenger å opprettholde en stabil tilstand og tøff stil. Laget skal være rolig og trygg på å spille, Vi trenger å bli bedre. "

Til slutt, Buffon roste Barcelona-stjernen Messi, " Messi er et annet nivå av spillere, Vi burde være glad for å kunne leke med Messi og Ronaldo, Fordi i Serie A, Vi kan ikke møte nivået på Drakt Barcelona Messi-spillere. "



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Nylig, Ibrahimovic i personlig Twitter, Tørker ut ti av sin egen Manchester United nr. 10 jersey, Dominerende Billige Fotballdrakter Ibrahimovic i essayet sa: " Jeg har aldri forlatt, Jeg har nettopp oppgradert min jersey nummer. "

I det siste året ble Ibrahimovic nettopp kommet til Manchester United, Ibrahimovic er Manchester Uniteds nr. 9. Etter skaden i UEFA Cup i fjor, Ibrahimovic har vært aktivt rekreperende og valgte ikke å forny med Manchester United, Faktisk er Ibrahimovic-staten helt verdig til en ny kontrakt med Manchester United, Men han helbredet ikke slik at han ikke gjorde det.

Men om sommeren, Manchester United annonserte re-signert Ibrahimovic, Og nummer 10 til Ibrahimovic, kanskje, Dette er Ibrahimovic og trener og Drakt Manchester United en kontrakt. Ny sesong, Vi gleder oss til den allmektige, Unyielding Manchester United Ibrahimovic tilbake til banen så snart som mulig.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Liverpool annonserte gjennom den offisielle nettsiden, Offisielt signert England internasjonale Zhang Bolun, Chamberlain skal spille for Drakt Liverpool.

Ifølge Liverpools offisielle nettside, Etter at den fysiske undersøkelsen er fullført, Chamberlain vil signere en seksårig kontrakt med laget. Chamberlain sa i et intervju med den offisielle nettsiden: " Jeg er veldig glad for å kunne logge med Liverpool, Og vil gjerne takke alle de som bidro til overføringen. Jeg vil si er ikke mye, Så jeg vil fokusere på det neste spillet! "

Wenger har offentlig sagt å forlate Chamberlain, Men Chamberlain og Billige Fotballdrakter Arsenal kontrakt i sommeren 2018 å utløpe, Spillerne avviste også Arsenals kontrakt. Chelsea og Liverpool har lansert en jakt, Men Chamberlain avsluttet endelig Chelsea, Velg for Liverpool.



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 شهريور 1396 | نظرات ()