نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Iniesta snakket om når Billige Fotballdrakter Barcelonas Champions-rival Chelsea sa: Chelsea er et veldig tøft lag. Iniesta sa: " For oss, Chelsea vanskelig å håndtere, Dette vil være et veldig tøft spill. De er et veldig sterkt lag i alle aspekter, Vi vil forsøke å gjøre oss et skritt videre i Champions League. "

Samtidig husket Iniesta også fortiden mot Chelsea, Han sa: " Jeg har mange minner om Chelsea, Jeg tror dette er det mest dyrebare minnet om livet mitt. "

For Barcelonas nåværende situasjon, Iniesta sa: " Det er veldig viktig at du ikke mister poeng nå, Men nå kan vi feire, Drakt Barcelona har fortsatt plass til å gjøre fremgang, Vi har også besluttsomhet og motivasjon for å forbedre oss selv. Barcelona vet resten av sesongen spillet er veldig viktig, Det vil bli veldig vanskelig, Men jeg tror, Barcelona er veldig sterk nå. "

 



:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

I den nettopp avsluttede Champions League-gruppespillet, Billige Fotballdrakter Liverpool 7-0 seier over Moskva Sparta kvalifiserer for fornavnet. Klopp etter at spillet fortalte media, Han mener at Liverpool vil være trusselen mot lagene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sesongen, offensiv ildkraft i den europeiske arenaen full, De scoret for tiden 23 mål, 25 sekunder bak Paris Saint-Germain. Når du blir spurt om tilbudsperspektivene til laget, Klopp sa: " Hvis laget har vært i stand til å opprettholde denne tilstanden av ord, Jeg tror da er vi en trussel, Vi er tydelig en trussel Ett hundre prosent. Hvis du ser forestillingen til Sojourn og Sturridge, Du vil vite. De kunne ha scoret flere mål i dag. "

" Conte i går sa at de ikke hadde med seg motstandere, Da vil det samme ikke ha et lag, Vil være glad når du pumper Drakt Liverpool. Vi vil imidlertid ikke være lykkelige uansett hvem vi tegner i neste runde, Men Liverpool vil være klar. Hvis du foretrekker hvem som hvem, Jeg vil si at jeg ikke har noe imot det, Men vanligvis vil jeg alltid dra Real Madrid, Så la Liverpool se når å si det igjen. Etter en lang periode, Tilbake til denne følelsen er virkelig flott! Jeg liker å se denne typen nyheter. "



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Tottenham trener Pochettino mener at, Billige Fotballdrakter Lloret Luther lag fremover nå mangel på selvtillit, Led 15 spill scoret ikke.

I 1-2 tapte til Leicester Citys spill, Llorente har en gylden mulighet til å knytte spillet, Men han savnet det. Den spanske angriperen var i utmerket stand på Swansea, Chelsea og Tottenham i sommer vant han den røde heten, Men etter å ha kommet til Nord-London, Han har scoret i 15 kamper.

" Ja, Det viktigste er å etablere tilliten til spillerne, Faktisk er det målet veldig bra. " Pochettino sa. " Vi føler oss dårlige, Fordi Tottenham hadde en sjanse 2-2 fikk 1 poeng, Det er synd Vi må godta dette, Men i de siste spillene ser alt ut til å bli gjort med oss, Vi trenger å roe ned Tottenham å tro på deg selv, Og jobber hardt for neste løp. " I de siste fem Premiership-spillene, Drakt Tottenham vant bare ett spill.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

European Cup femte runde Billige Fotballdrakter Arsenal vil utfordre Köln bort, Arsenal-trener Arsene Wenger før kampen tok imot intervjuet, Han sa Welbeck vil starte spillet, De unge spillerne får også sjansen til å spille.

Om laget, Wenger sa: Vi er et veldig erfaren team, Generelt, Jeg tror du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Drakt Arsenal unge spillere, Vi har tatt med noen unge spillere, De har en veldig god ytelse i det forrige spillet, Som Joe - Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror vi vil sende ut en kombinasjon av gammelt og nytt, Erfaring og vitalitet av oppstillingen. Om Welbeck starter, Arsenal Wenger sa: Ja, Welbeck vil begynne å delta i dette spillet.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آذر 1396 | نظرات ()