نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge den italienske fotballnettet nyheter, Khedira sa i et intervju, Han vil gjøre sitt beste for å hjelpe Buffon med å få et Billige Fotballdrakter Champions League-trofé.

Buffons klubbens lagkamerat Khedira sa i et intervju: " Jeg kan ikke si jeg er glad, Enten det ikke er italiensk, Buffon gråt veldig trist å se. Buffon er en flott spiller, Er en levende legende. Selv om mange sier at han, Men dette er den mest sanne ideen i mitt hjerte, Jeg håper han kan delta i VM. "

" Jeg er trist for Juventus-lagkamerater og alle italienere, Alt blir bedre Club investering mer, Sparket en vakker fotball, Men utfallet er veldig dårlig. De sier alltid at de kommer tilbake, Jeg tror det også Jeg sendte en melding til Buffon, Men nå er handling viktigere enn språk. Han har ikke fått Champions League-troféet, Drakt Juventus vil hjelpe ham med å vinne Champions League. "



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Nylige rykter om at Billige Fotballdrakter Real Madrid vil kjøpe Neymar i fremtiden, Kaptein Ramos i et intervju, Også blitt spurt dette spørsmålet, Ramos og gitt holdningen er, Nei Maer å stemme.

Real Madrid har også blitt rullet inn, Ifølge noen nyheter, Real Madrid har til hensikt å introdusere Neymar for å erstatte Ronaldo. Ramos i møte med Serrese-intervjuet, Spurt også om Neymar, Real kaptein svarte: " Jeg liker å leke med de beste spillerne, Neymar er en av dem. "

Ramos joked: " Vi må snakke om søsters bursdag under forhandlingene. " Drakt Real Madrid Tetsuo ord å referere til, Før Neymar hadde sin søsters bursdag, I spillet for å spise kort suspendert, Bra fly tilbake til Brasil til søsterbursdag. "Jeg vil signere ham uten å nøle, Han er en spiller som kan gjøre en forskjell for laget. Hvis han er villig til å bli med Real Madrid, Jeg vil at han skal komme i desember. "



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Barcelona ny sesong for å lage en laghistorie av den beste starten, Men bak resultatene er alle bekymringer. Billige Fotballdrakter Barcelonas gode karakterer, Stort avhengig av Messi's utmerkede status, I motsetning til forrige sesong, Hvis på et stadium Messi tretthet eller dårlig tilstand, Problemet med Barcelona vil bli helt utsatt.

Barcelona Barcelona i bort 0-0 unna, Etter at spillet kommenterte: " Hvis Messi sliter, At Barcelona er i trøbbel. Teamet lever av Messi, Hvis argentinerne ble sittende fast i noen problemer en dag, Det lagets prestasjon er ukjent. "

Suarez er også et mysterium, I tilfelle av Deng Beilei fravær, I tillegg til Messi, Ingen andre kraftige spillere kan stå opp for laget. Med Olympiakos-spillet ga Drakt Barcelona en våkne opp, Dette er faktisk en god ting for Barcelona.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge ESPN, I denne helgen mot Tottenham før, Billige Fotballdrakter Manchester United vil vurdere den fysiske tilstanden til Rushford og Herrera, I kampen mot Swansea, Både menn og de andre spillerne hadde en kollisjon.

Det er rapportert at Rushfords hamstring er litt stramt, Herrera's ankel hadde et problem. Selv om disse problemene ikke er store, Men denne uken vil de være i Carrington-basen for å akseptere teamlederens undersøkelse. Hvis sjekken for å bevise at kroppen ikke er alvorlig, Da kan Mourinho la dem spille mot Tottenham når de starter.

Mourinho har sagt, Drakt Manchester United Bogba og Fellini har ennå ikke gjenopprettet. I tillegg har Jones blitt skadet, Baili kan også komme tilbake mot Tottenham, Han savnet de fire siste spillene på grunn av en lyskeskade, Men på tirsdag hadde han kunnet trene på Carrington base. I dag er Manchester United og Tottenham i standen med tomten 20 poeng, Bak toppen 5 Manchester City.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 آبان 1396 | نظرات ()