A0:  Billige Fotballdrakter
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Etter fornyelse av kontrakt med Manchester United frem til 2020, Mourinho intervjuet, Mourinho 2020 Manchester United sa: " Bedre enn det er nå, vil fortsette å kjempe for alt Billige Fotballdrakter Manchester United konkurrerer nå, Men vil ha en annen oppstilling. Vil vi vinne alle hendelser? Ja, men sannsynligvis vanskelig å gjøre. Men vi vil være mesterkonkurrent for alle turneringene, Dette er hva vi ønsker å se. "

Mourinho innrømmet også Manchester City denne sesongen, er svært prisverdig: " Manchester City fortjener mer anerkjennelse, Fra vår nåværende poengsum, Vi er ikke nok til å konkurrere om mesterskapet. "

Snakker om Manchester United-laget, Mourinho mener at laget fortsatt mangler stabilitet: " Manchester United blir bedre og bedre, Men noen ganger bra, noen ganger ikke bra, Drakt Manchester United mangler fortsatt tilstrekkelig stabilitet. " Denne vinteren, Manchester United med Makhtari erstattet Arsenal-vingen Sanchez, Mourinho er veldig fornøyd: " Manchester United gjorde en god jobb. Jeg vil stresse igjen Woodward og andre, Jobben er virkelig utmerket. "

 



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Barcelona offisiell kunngjøring, Barcelona Billige Fotballdrakter og Pique kontrakt fram til 2022, Likvidert erstatning økte til 500 millioner euro.

Barcelona offisielle skrev: " Pique kom til Barcelona Youth Youth Camp Camp i 1997, På den tiden var han bare 10 år gammel. I 2004 forlot han Manchester United for å bli med Barcelona, Der vokste han gradvis til en moden senter-tilbake. I 2008, når, Han kom tilbake til Barcelona for å bli en Guardiola-serie. "

" Pique har alltid vært Barcelonas mest avgjørende medlem, Han regnes også som en av de beste senterbackene i verden, I Drakt Barcelona 10 år med effektivitet, Han vant tre Champions League-titler, seks La Liga-titler, Fem Kings Cup-mester og fem spanske Super Bowl-mester. I tillegg hjelper han også laget, Vant tre europeiske Super Cup-mester og tre verdensmesterskapsklubber. " Pique har spilt for Barcelona Barcelona scoret 37 mål i 421 spill. Denne sesongen er han også et integrert medlem av Barcelona-serien, 25 skudd scoret 2 mål.



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge en rekke medierapporter tidligere, Aubameyang vil sannsynligvis forlate Dortmund Billige Fotballdrakter i vinteroverføringsperioden. Han ble også suspendert av Dortmund for noe misbruk.

Nylig har mange spesielle kapteins Shi Meier-politikk i et intervju, Snakker om noen av Aubameyangs synspunkter, Han tror Aubameyang vet alt om lagarbeid.

Schmelzer sa: " Vi møtes ofte sammen i laget. Jeg tror Dortmund Aubameyang vet at alt er i teamets interesse. Og han er ikke et problem som eksisterer i Dortmund. Vi tror ikke mye av virkningen av Drakt Dortmund bossy forlater laget ryktet vil gi laget, Men spillerne bør ikke bare betrakte seg selv, Hvis dette er tilfelle, må det korrigeres. "



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Real Madrid sår er fortsatt åpen, Imidlertid i det nasjonale Derby 0-3 tapet til Billige Fotballdrakter Barcelona etter blødning fenomenet, Har allerede kontroll. Etter hvert som tiden går, Alle aspekter begynte å roe seg ned. Men for det neste behovet for å gjøre umiddelbart, Hva må gjøres neste sommer? Real Madrid er fortsatt veldig klart høyt nivå.

Zidane føler seg virkelig ubehagelig, han liker ikke å miste, For ikke å nevne fortsatt tapte til rivaler hjemme. Han visste at et slikt tap ville få konsekvenser, og da ville han snakke med klubbens stol. Tre timer etter landets slutt Derby forlot han laget for å gå på ferie, Zidane og Florentinos samtalen vil bli avholdt etter ferien. Zidane visste at klubben støttet ham, han ønsket ikke å trekke seg, Han mener at situasjonen i Real Madrid kan reverseres. Zidane 0 til 3 tap til Barcelona, Og Benitez 0 til 4 tapte til Barcelona helt annerledes, Benitez ble sparket, Zidane, men ingen stilig bekymring.

Fans kan ikke forstå vedlikeholdet av Benzema Zinedine Zidane, De tror at Benzema i Real Madrids dager skulle komme til en slutt. Faktisk, hvis Benzema ikke hadde et fantastisk spill på Atletico Madrid i fjor, Han ble sendt ut av Bernardo etter slutten av forrige sesong. Benzema vanskelig å bo i Drakt Real Madrid neste sesong, Nå er det på tide at han sier farvel til Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Iniesta snakket om når Billige Fotballdrakter Barcelonas Champions-rival Chelsea sa: Chelsea er et veldig tøft lag. Iniesta sa: " For oss, Chelsea vanskelig å håndtere, Dette vil være et veldig tøft spill. De er et veldig sterkt lag i alle aspekter, Vi vil forsøke å gjøre oss et skritt videre i Champions League. "

Samtidig husket Iniesta også fortiden mot Chelsea, Han sa: " Jeg har mange minner om Chelsea, Jeg tror dette er det mest dyrebare minnet om livet mitt. "

For Barcelonas nåværende situasjon, Iniesta sa: " Det er veldig viktig at du ikke mister poeng nå, Men nå kan vi feire, Drakt Barcelona har fortsatt plass til å gjøre fremgang, Vi har også besluttsomhet og motivasjon for å forbedre oss selv. Barcelona vet resten av sesongen spillet er veldig viktig, Det vil bli veldig vanskelig, Men jeg tror, Barcelona er veldig sterk nå. "

 



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

I den nettopp avsluttede Champions League-gruppespillet, Billige Fotballdrakter Liverpool 7-0 seier over Moskva Sparta kvalifiserer for fornavnet. Klopp etter at spillet fortalte media, Han mener at Liverpool vil være trusselen mot lagene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sesongen, offensiv ildkraft i den europeiske arenaen full, De scoret for tiden 23 mål, 25 sekunder bak Paris Saint-Germain. Når du blir spurt om tilbudsperspektivene til laget, Klopp sa: " Hvis laget har vært i stand til å opprettholde denne tilstanden av ord, Jeg tror da er vi en trussel, Vi er tydelig en trussel Ett hundre prosent. Hvis du ser forestillingen til Sojourn og Sturridge, Du vil vite. De kunne ha scoret flere mål i dag. "

" Conte i går sa at de ikke hadde med seg motstandere, Da vil det samme ikke ha et lag, Vil være glad når du pumper Drakt Liverpool. Vi vil imidlertid ikke være lykkelige uansett hvem vi tegner i neste runde, Men Liverpool vil være klar. Hvis du foretrekker hvem som hvem, Jeg vil si at jeg ikke har noe imot det, Men vanligvis vil jeg alltid dra Real Madrid, Så la Liverpool se når å si det igjen. Etter en lang periode, Tilbake til denne følelsen er virkelig flott! Jeg liker å se denne typen nyheter. "



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Tottenham trener Pochettino mener at, Billige Fotballdrakter Lloret Luther lag fremover nå mangel på selvtillit, Led 15 spill scoret ikke.

I 1-2 tapte til Leicester Citys spill, Llorente har en gylden mulighet til å knytte spillet, Men han savnet det. Den spanske angriperen var i utmerket stand på Swansea, Chelsea og Tottenham i sommer vant han den røde heten, Men etter å ha kommet til Nord-London, Han har scoret i 15 kamper.

" Ja, Det viktigste er å etablere tilliten til spillerne, Faktisk er det målet veldig bra. " Pochettino sa. " Vi føler oss dårlige, Fordi Tottenham hadde en sjanse 2-2 fikk 1 poeng, Det er synd Vi må godta dette, Men i de siste spillene ser alt ut til å bli gjort med oss, Vi trenger å roe ned Tottenham å tro på deg selv, Og jobber hardt for neste løp. " I de siste fem Premiership-spillene, Drakt Tottenham vant bare ett spill.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

European Cup femte runde Billige Fotballdrakter Arsenal vil utfordre Köln bort, Arsenal-trener Arsene Wenger før kampen tok imot intervjuet, Han sa Welbeck vil starte spillet, De unge spillerne får også sjansen til å spille.

Om laget, Wenger sa: Vi er et veldig erfaren team, Generelt, Jeg tror du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Drakt Arsenal unge spillere, Vi har tatt med noen unge spillere, De har en veldig god ytelse i det forrige spillet, Som Joe - Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror vi vil sende ut en kombinasjon av gammelt og nytt, Erfaring og vitalitet av oppstillingen. Om Welbeck starter, Arsenal Wenger sa: Ja, Welbeck vil begynne å delta i dette spillet.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge den italienske fotballnettet nyheter, Khedira sa i et intervju, Han vil gjøre sitt beste for å hjelpe Buffon med å få et Billige Fotballdrakter Champions League-trofé.

Buffons klubbens lagkamerat Khedira sa i et intervju: " Jeg kan ikke si jeg er glad, Enten det ikke er italiensk, Buffon gråt veldig trist å se. Buffon er en flott spiller, Er en levende legende. Selv om mange sier at han, Men dette er den mest sanne ideen i mitt hjerte, Jeg håper han kan delta i VM. "

" Jeg er trist for Juventus-lagkamerater og alle italienere, Alt blir bedre Club investering mer, Sparket en vakker fotball, Men utfallet er veldig dårlig. De sier alltid at de kommer tilbake, Jeg tror det også Jeg sendte en melding til Buffon, Men nå er handling viktigere enn språk. Han har ikke fått Champions League-troféet, Drakt Juventus vil hjelpe ham med å vinne Champions League. "



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Nylige rykter om at Billige Fotballdrakter Real Madrid vil kjøpe Neymar i fremtiden, Kaptein Ramos i et intervju, Også blitt spurt dette spørsmålet, Ramos og gitt holdningen er, Nei Maer å stemme.

Real Madrid har også blitt rullet inn, Ifølge noen nyheter, Real Madrid har til hensikt å introdusere Neymar for å erstatte Ronaldo. Ramos i møte med Serrese-intervjuet, Spurt også om Neymar, Real kaptein svarte: " Jeg liker å leke med de beste spillerne, Neymar er en av dem. "

Ramos joked: " Vi må snakke om søsters bursdag under forhandlingene. " Drakt Real Madrid Tetsuo ord å referere til, Før Neymar hadde sin søsters bursdag, I spillet for å spise kort suspendert, Bra fly tilbake til Brasil til søsterbursdag. "Jeg vil signere ham uten å nøle, Han er en spiller som kan gjøre en forskjell for laget. Hvis han er villig til å bli med Real Madrid, Jeg vil at han skal komme i desember. "



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 | نظرات ()

cache01last1696814182